Een motorfiets teruggevonden op 2 km van de plaats van de diefstal, in minder dan 2 uur...

Door Alice van SMT Performances | 11/05/2022

Toen we afgelopen vrijdag het verhaal van de diefstal van de Africa Twin op de sociale netwerken aan het delen waren, nam een andere Pegase gebruiker contact met ons op om te vertellen dat onze GPS tracker zijn motor nog diezelfde dag had teruggevonden!

Opnieuw verheugd onze missie via dit kleine doosje volbracht te hebben, zochten we natuurlijk naar meer informatie over de omstandigheden van de diefstal, het model van de motorfiets, enz.

Johann vertelde het ons:

" Ik liet mijn BMW R1250GS buiten geparkeerd staan in de gemeente Bourg-la-Reine. Mijn fout was dat ik vergeten was het Pegase antidiefstal-apparaat te activeren. Anders zou ik niet de onaangename verrassing gehad hebben om amper 2 uur later terug te komen en te ontdekken dat mijn fiets weg was!

Het was 12:07 toen ik de diefstal bemerkte.

Ik opende onmiddellijk mijn Pegase applicatie om mijn fiets te lokaliseren. Hij leek geparkeerd te staan in Cachan, 2 km verderop. Dus belde ik de politie en wees de plaats in kwestie aan. Tegen de tijd dat ik daar aankwam, was de politie er al!


Tegen 13.00 uur hadden we mijn fiets gevonden en ontdekten dat de enige schade, niet verrassend, de Neiman was. Niets meer te melden, gelukkig!

Ik had bijna een jaar lang een Pegase op deze motor. Ik had besloten in deze GPS tracker zonder abonnement te investeren nadat mijn R1200GS afgelopen voorjaar uit mijn garage was gestolen. De motor werd nooit gevonden.

Er was dus geen sprake van dat de nieuwe hetzelfde lot zou ondergaan, vooral omdat GS's tegenwoordig bijzonder begeerd zijn..."

Dank je voor deze getuigenis en nogmaals, complimenten aan de politie voor hun reactievermogen!


Artikel gepubliceerd door Alice van SMT Performances op 11/05/2022