Gestolen fiets alarm! Yamaha MT07

Door Alice van SMT Performances | 20/07/2021

Gestolen fiets alarm! Yamaha MT07

J.'s verhaal:"Half juni werd een eerste poging tot diefstal van mijn MT07 verijdeld dankzij het alarmsysteem en mijn buurman, die door het lawaai werd gealarmeerd.

       Yamaha MT 07 Yamaha MT 07 | Photo @SMTPerformances #pegasemoto
Yamaha MT 07 | Photo @SMTPerformances #pegasemotoTwee weken later, toen ik rond 7 uur 's morgens naar mijn werk vertrok, kwamen twee mensen op me af zonder dat ik oplette. Nu ik erover nadenk, ik moet een tijdje geobserveerd zijn zodat ze mijn vertrek- en terugkeertijden kenden...Toen ze me bereikten, bevolen de twee mannen me twee keer om uit te stappen. Toen begreep ik wat ze wilden.Ik probeerde de sleutels uit het contact te halen om tijd te winnen, maar er werd een klap in mijn gezicht gegeven om me te doen terugkrabbelen (een verwonding die hechtingen zou vergen).Ik nam ter plaatse contact op met de politie, ik kon hen de aanwijzingen van mijn Pegase Moto GPS tracker in real time geven!De volgende dag, toen ik terugging naar het politiebureau, kwam er eindelijk schot in de zaak: ik gaf ze mijn toegangscodes voor de mobiele applicatie van de GPS-tracker, zodat ze live preciezer konden zoeken.Drie uur later kreeg ik een telefoontje van de recherche dat mijn fiets was teruggevonden, samen met een scooter die ook was gestolen.Als dit verhaal een happy end heeft, dan is dat dankzij de Pegase Moto GPS tracker die ik een paar maanden eerder op mijn fiets had geïnstalleerd! We hopen dat we de functie nooit hoeven te gebruiken om onze motorfiets te volgen, maar we zijn erg blij dat we hem in deze omstandigheden hebben! "

Artikel gepubliceerd door Alice van SMT Performances op 20/07/2021