Nog een BMW 1250 GS Adventure gevonden dankzij Pegase!

Door Alice van SMT Performances | 09/06/2022

Op 7 juni 2022 nam G. contact met ons op om een tweede GPS tracker te kopen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om ons te vertellen hoe Pegase hem geholpen had om zijn 40-jarige BMW 1250 GS Adventure te vinden, een paar maanden eerder...

"De diefstal vond eind maart 2022 plaats in mijn box in de 2e kelder van een gesloten woning in het 9e arrondissement van Marseille.

Dankzij een camera die ik helaas niet heb horen alarmeren (om 6.20 uur op een zondagmorgen) kon ik het verloop van de inbraak en de diefstal daarna begrijpen.

De camera stuurde mij om 3.17 uur een eerste waarschuwing: een lichtflits boven de deur had hem in werking gesteld. De dieven hebben de telefoon over de deur van het hokje gehouden om een foto van de inhoud te maken. Zij zagen toen dat daar een BMW 1250 GSA geparkeerd stond, het begeerde model.

Het tweede alarm kwam 3 uur later, toen de garagedeur werd opengebroken, het stuurslot werd geforceerd en het slot van de zetel werd verbroken. De aanwezigheid van de eerste GPS tracker werd ontdekt. De dieven hebben het achtergelaten.

Als ik rond 10 uur opsta, bekijk ik de Pegase- en camera-waarschuwingen. De camera toont een afgerukte deur en een lege garage!

Inbraak in en diefstal van een motorfiets uit een gesloten garage
Garagedeur eraf gerukt en garage leeg

Ik opende de Pegase applicatie en zag de plaats van de motor in real time.

Na de politie te hebben gebeld en een klacht te hebben ingediend, kreeg ik contact met de BAC. De motor lag in een bestelwagen, maar werd na een paar uur surveilleren gelokaliseerd en teruggevonden.


Ik was zeer tevreden over de GPS tracker, waarmee ik mijn mooie motor kon terugvinden!

Ik heb dan ook zojuist een andere Pegase gekocht voor mijn tweede motor! "


Hartelijk dank aan G. dat hij de tijd heeft genomen om ons over deze vlucht te vertellen! Wij zijn opnieuw verheugd dat Pegase aan dit verhaal heeft meegewerkt. En proficiat aan de politie voor hun tussenkomst!


Artikel gepubliceerd door Alice van SMT Performances op 09/06/2022